DE DEUREN ZIJN OPEN, WELKOM ALLEMAAL

Eindelijk is het dan zover, de deuren zijn open en de leden zijn van harte welkom. Allemaal blijde gezichten, sommige met een pareltje zweet (van het harde fietsen) om toch maar op tijd aanwezig te zijn en geen minuut te missen. Vanmorgen vroeg heeft onze wedstrijdleider de laatste puntjes nog op de spreekwoordelijke I gezet. De tafels nogmaals gestofzuigd en de ballen vriendelijk toegesproken opdat alles netjes verloopt.

Competitie is gestart, we biljarten de gehele zomer door

Dat het maar even duidelijk is dat de start nu géén zomerrooster is maar gewoon de reguliere start van de competitie. Betekend dit dat je dan verplicht bent om te komen? neen natuurlijk niet want je mag ook een afbericht geven op de reguliere manier, en dat is aan je wedstrijdleider zoals je gewent bent. Dus een weekendje of weekje weg, lekker naar het strand of in de tuin met bikini geen probleem, gewoon doen. Effe doorgeven aan de verantwoordelijke man van je dagdeel en hij kan er rekening mee houden ten opzichten van de wedstrijden die hij indeelt.

Nieuwsgierig geworden?

Natuurlijk kunnen we begrijpen dat “buitenstaanders” nieuwsgierig zijn geworden, hoe gaat dat daar bij BV Sombroek, mag daar weer gespeeld worden en hoe ziet het er daar dan uit? Onze club is gestopt, de kroeg is dicht en als ie straks opengaat staat de biljarttafel er niet meer daar zijn Dartborden voor in de plaats gekomen. Wij willen wel biljarten maar weten niet of er wel ruimte bij Sombroek is. En vooral, is het daar wel gezellig? tja dat moeten jullie dan komen onderzoeken.

Meld je even bij de wedstrijdleider

Want deze week geld er nog iets van een beperking op het aantal bezoekers per dagdeel, maar volgende week komt er meer ruimte en als de beperkingen zijn opgeheven dan hebben we voldoende plaats voor een ieder die graag komt biljarten. Elk dagdeel heeft een eigen wedstrijdleider die jou kan vertellen waar de meeste ruimte is en in samenspraak kan kijken of het overeenkomt met je wens om te spelen.

Veel plezier allemaal

uw reporter