Covid-19 wat doen we er mee?

Bijzondere blijdschap, we mogen weer!! dit bericht was ook een schot in de roos op 25-06-2020. De leden zijn positief en blij, ze kunnen weer biljarten en spreken elkaar weer eens na lange tijd in een andere omgeving. Regels opgesteld en men volgde ze ook met respect en begrip, hier en daar een kleine correctie, maar netjes.

Nu zijn we 3 weken later en zien we dat het landelijk gebeuren ook zijn weerslag heeft op de gedragingen binnen de club, men wordt vrijer, losser en neemt het niet meer zo nauw. Lastig, zeker als je als bestuurslid je menselijke kant laat zien en een vergissing maakt. KIJK. EEN BESTUURSLID DOET HET NIET GOED!! Dus mogen wij het ook!! Jammer maar niet de bedoeling, help elkaar dus ook het bestuurslid die zich even vergeet. Hij is ook maar mens, samen moeten we het doen, toch?

En dan terug naar de harde realiteit van alle dag, alom wordt ons verteld en laten zien dat Covid-19 nog niet is uitgewoed. Harde cijfers laten zien dat de gevreesde 2e golf op de loer licht. Maatregelen zijn “nog” niet nodig maar als we niet opletten zijn we weer heel snel terug bij af. Let samen op, help elkaar met de opgelegde maatregelen. Geen steken onder water, het is al lastig genoeg. Volg de route zoals gesteld, hoofddeur in en zijdeur via balustrade uit, elke keer als je de zaal verlaat is dit weer de bedoeling. Ook ik weet dat het lastig is, maar het kan een gewoonte worden als we er op letten.

Controle? Ja, die is inmiddels al geweest en wel op donderdagavond, 2 BOA’s kwamen langs om te controleren en gaven compliment. Om een en ander te staven heb ik een paar gegevens uit de krant voor u bijgevoegd.

Let op je zelf en help elkaar, dit voorkomt een mogelijk 2e sluiting van de sporthal. HANDEN WASSEN, BEN JE NIET LEKKER? BLIJF THUIS!!

Huidige situatie in Langedijk
Een dagje naar het strand? kijk uit!!
Onze buurgemeente en winkelcentrum Middenwaard? ook daar is het link
Een drukke stad! moet je met alle geweld daar naar toe? kijk dan goed uit en houd afstand!

Bovenstaande informatie is niet bedoeld om u bang te maken maar om u te waarschuwen dat we niet gelijk de handdoek in de ring moeten gooien, opletten blijft het credo.

Een gezonde groet van uw reporter