Corona binnen de club, wast uw handen en houd afstand van elkaar.

Je hoopt dat we ervan verschoont blijven maar dat is een utopie zo is gebleken. Eerst op de dinsdagavond een melding, die kon gelukkig met enige oppassendheid de kop in worden gedrukt. Betreffende persoon was al 2 maanden eerder besmet geweest, De testuitslag blijft dan nog een hele poos op positief hangen, lastig maar waar. Een uitstekende reactie van de wedstrijdleider Ben Beemsterboer zorgde voor verschillende testen bij de GGD en resultaat was NEGATIEF in alle gevallen.

Maandagavond eerste positieve corona test

Dat is dus nummer 2 zeg je dan, niet helemaal maar zo leeft dat dan in de volksmond. Het clublid is nu aangemeld bij GGD om ook de zelftest te conformeren met een echte test. Wat is wijze raad? Laat u testen, het is gratis en je haalt er veel “kou” mee uit de lucht. In een tijd van veel verkoudheid, snotterigheid en hoesten weet je niet meer wat je er van moet denken en ga je automatisch een stapje achteruit.

Afstand houden, handen ontsmetten en testen bij GGD

Dit zijn toch wel handigheidjes die we inmiddels moeten weten en automatisch op moeten volgen. Alleen op deze manier kunnen we samen de strijd winnen met dit vreselijke virus. Niet boos worden op elkaar, niet mopperen maar accepteren dat het er is en dat doen wat binnen onze macht ligt.

Moet je nou aandacht geven aan 1 zo’n gevalletje?

Ja is het antwoord. Steek je kop niet in het zand, help elkaar. Het heeft niets te maken met hoe je er over denkt of welke politieke kleur je hebt. Het is er en we moeten door, mee dealen want het beperkt ons in doen en laten. Je kunt mopperen over regering en al dat soort onzin maar je zult er maar zitten. Ze verwachten dan van jou dat JIJ het regelt, dan zijn zij van de verantwoording af en kunnen vrijelijk mopperen dat het niet goed gaat. Waarom doen ze dit, dat of zus en zo niet? krachttermen worden gebruikt en stemmingen slaan om in frustratie of boosheid.

Blijf gezond en helpt elkaar, houd afstand!!

uw reporter