Clubnieuws einde seizoen 2015 – 2016

Beste biljartvrienden,

Door drukte en een hikje in de gezondheid raken sommige dingen in de verdrukking, een daarvan is de berichtgeving omtrent het wel en wee van de vereniging, jammer, maar we werken er hard aan dit op te pakken en te verbeteren. Op eerdere vragen om content voor de nieuwsgaring is slecht gereageerd en bij deze doe ik nogmaals een oproep aan u allen,  pak de pen of gebruik het toetsenbord en schrijf de dingen op die u bezighoud omtrent het biljartgebeuren. Leuke anekdotes op uw dagdeel, prachtige partijen etc, en maak ons deelgenoot van uw plezier. Met uw hulp gaat er op deze wijze gaat er meer leven in de brouwerij komen en komt het de betrokkenheid ten goede. Er zijn mensen die achter de schermen enorm veel werk verzetten, die geen zin hebben dit kenbaar te maken omdat ze het “gewoon” vinden, maar wel een handje hulp kunnen gebruiken. Zo zou de wedstrijdleider van uw dagdeel het ontzettend fijn vinden als u aan het einde van de speelmiddag of avond, een handje toesteekt bij het opruimen van alle spullen. (glazen, stoelen, ballen poetsen en tafels schuieren) Nu komt het vaak voor dat hij als laatste bezig is met het opruimen, de zonneschermen omhoog draait en alles controleert. Je kunt het gewoon vinden, maar ook afvragen of dat werkelijk zo is.

Vele handen maken licht werk en geeft samen plezier in de sport.

Gebeurt er een ongelukje, valt er drank om of morst u op de tafel, laat het dan niet liggen en tracht het niet op te ruimen met de daar liggende viltjes, doekjes of de handdoek bij de deur. Ga naar de kantine en vraag een emmertje met sop en een doekje, dit is fijn voor uw medespelers dat de tafel niet plakt als zij er gebruik van maken.

Door een onvolkomenheid heeft tafel 2 een beschadiging opgelopen. Wat, wie en waar staat er niet bij, en zal echt niet expres gedaan zijn maar is wel vervelend. Onze onderhoudsman houd daar een onprettig gevoel aan over en vraagt met nadruk dat er vanaf heden GÉÉN horloges en/of ander scherpe voorwerpen meer gedragen worden bij het uitoefenen van onze biljartsport, ongeacht om welke arm men dit draagt, dit om discussies te voorkomen.

Uw reporter