Club donderdagavond door de ogen van Jan Grooten

Als lid van de donderdagavondclub voelde ik de behoefte een stukje te schrijven en jullie deelgenoot te maken van ons wel en wee. De start van het seizoen was nogal rommelig, een probleem met de wedstrijdleider die er genoeg van had, zijn biezen pakte en ook van de club af ging om voor ons onduidelijke redenen is wel lastig. Na wat rumoerige weken werd dit opgelost met wat hulp van het bestuur, die ons vertelden hoe je een en ander het beste zou kunnen doen op zo’n clubavond. Johan Schaddenhorst nam de handschoen op en werd wedstrijdleider, wat hem goed afgaat en wij…., wij luisteren weer naar elkaar. Nu nog het probleem van te weinig leden, maar na de geweldige open dag werd dit beter doordat er enkele nieuwe leden zijn bijgekomen en zelfs enkele leden van een andere avond de overstap maakte, de donderdagavond komt weer in trek! Maar het beter worden van het aantal spelers is altijd wispelturig, Arie Rietveld maakte de overstap naar de maandagavond voor meer tegenstand en Barry Floris is nog niet helemaal duidelijk in wat te gaan doen, wij hopen dat hij blijft maar 2 kindjes is ook een opgave. Kees Bruin is zoals eerder vermeld gezondheidstechnisch niet helemaal oké en zijn leeftijd begint hem parten te spelen in de avonduren ( in ieder geval wat het team betreft) Het C1 team is dus ter ziele, best jammer, we hebben altijd leuk gespeeld en véél gewonnen .

Verder is de gezelligheid op deze avond wel aanwezig met af en toe een geintje tussendoor, dit komt mede door de nieuwe mensen die op deze avond erbij zijn gekomen. Verder hoop ik dat de begeleiding vanuit het bestuur voor op de clubavonden en teamwedstrijden zo door blijft gaan zodat als er iets te vragen is dit direct bij het bestuur terecht komt en zij hier dan op in kunnen spelen.

Verder over mijzelf , volgend jaar speel ik in in het team van Johan Schaddenhorst in de C 2 omdat Piet Zijp heeft aangegeven het wel genoeg te vinden. Daarnaast klopt het dat ik nog een middagteam zoek om daar in mee te doen, mochten jullie het leuk vinden mij bij jullie team te voegen dan hoor ik het graag. (0224-297008)

Namens Jan Grooten,

Een hartelijke groet.

Naschrift redactie,

Uiteraard is het bestuur ten alle tijden bereid hulp te bieden waar nodig, daar zijn wij uw bestuur voor. Is er iets, bel en wij zullen kijken wat we kunnen doen om de vereniging gezond te houden. Bovenstaand stukje is uit het hart gegrepen en daar heeft het bestuur alle bewondering voor. Zomaar iets op papier zetten maakt je kwetsbaar, maar die zelfde kwetsbaarheid is een groot goed, je laat daarmee zien dat je openstaat voor de mening van een ander en….. daar ook iets mee doet, geweldig.!! De trant is gezet en de donderdagavond mag er zijn!!

Jan, bedankt voor je mooie woorden.