Biljartsensatie in eigen huis, Sombroek-top aan de slag.

Komende vrijdag vanaf 7 uur in de biljartzaal:

Zowel het kaderteam als de C1 spelen een thuiswedstrijd.

De C1 kan bij een goede uitslag de koppositie pakken, komt u ze ondersteunen? Zij moeten aantreden tegen het “gevaarlijke” Dorpshuis Callantsoog. Met een opstelling van : Cor ter Burg, Ruud Schigt en Joop Looijenga hopen we punten te pakken in de lastige C1 waar allemaal van die gevaarlijke jongens spelen. Uw steun is onontbeerlijk en geeft ons een boost.

Het kaderteam kent een lastig eerste jaar, maar de heren zullen ongetwijfeld hun best doen, en hopen op een goed resultaat. Dat het een moeilijke wedstrijd zal worden, staat al vast, aangezien Horna op bezoek komt.
Met welke opstelling Horna komt is nog niet bekend, maar ze hebben de beschikking over een aantal jeugdige topspelers, waaronder de 3 broertjes Dudink. Tevens hebben ze mogelijkheid Wouter Heida op te stellen. Wouter speel momenteel met een moyenne van bijna 20 in de discipline NEO-kader.

Opstelling Sombroek: Lex Zoon, Arie Rietveld en Marco Hink. Dus, 4 tafels bezet, 1 vrij voor recreatie. Uw belangstelling zal op prijs worden gesteld, en u heeft de mogelijkheid om op tafel 5 een vrij partijtje te spelen.

Marco Hink