Bijzondere berichten in de mailbox

Ploink zegt de mailbox en je kijkt, de nieuwsgierigheid heeft grote invloed op de mensen en weten dat je bericht hebt maar niet kijken gaat in deze niet op. Als verslaggever weet je dat er best een belangrijk bericht bij kan zitten, dus kijk je. Je leest en denkt tja, maar ik niet alleen hoor! je laat het even varen en ploink, daar is de volgende. Wat ga ik daar mee doen, gewoon even laten liggen en uitbroeden, dan komt het vanzelf wel boven drijven.

Rode oortjes

Die mail bezorgt je ook rode oortjes van, verlegenheid ( ja echt hoor!!) het kieteld je ego wel maar, je moet eerlijk zijn want we doen het samen. Waar gaat het dan over zal u zeggen, je draait om de pot heen zonder ons iets wijs te maken, kom op met die handel!!

Leden spreken hun dank uit

Druk doende zijn we geweest met het regelen en bezorgen van het “kerstlekkers” als bestuur steek je de koppen bij elkaar en broedt het “ei” uit in de hoop dat het een geste op de juiste plaats is. Gezien de reacties die binnenkomen is dit ook zo ervaren, top!! Onderstaand zijn enkele van deze reacties weergegeven. Wij als bestuur wensen u in ieder geval een gezonde kerst en nieuwjaarwisseling toe en hopen u in 2021 als de deuren weer open mogen aan de tafel te treffen.

Uw reporter

Enkele reacties

Hoi Allemaal,

Hele fijne kerstdagen, een gelukkig en gezond 2021!! Ik zie uit naar de gezellige biljartuurtjes. Bedankt voor de heerlijke banketkrans.

Groet John Swinkels

Beste Ben , en medebiljarters, 

Allemaal , ook in de aangepaste setting , fijne feestdagen en mijn beste wensen voor het nieuwe jaar , 2021! Bedankt voor de heerlijke banketkrans.

En graag en als wens : gezond weerzien bij Sombroek . 

Met vriendelijke groet,

Hans Cornelisse

Beste bestuursleden , beste reporter , beste I.C T -er

Bij deze heel hartelijk bedankt voor de berichten die we steeds weer op de website van de b.v. Sombroek  kunnen lezen.

Je houd ons op de hoogte van het wel en wee van de club , zo houden we contact ondanks de vervelende spelbreker Corona .

Ruud en alle andere bestuursleden , wedstrijdleiders en leden   allemaal ondanks alles goede Kerstdagen en een gezond 2021 en bedankt voor de heerlijke kerstkrans

Dat we snel weer mogen biljarten.

Groet:

Jelle de Jong