Belangrijke mededeling

Natuurlijk gaat het als een lopend vuurtje rond dat de zaal weer opengaat, blijheid alom. En daar begint het dan!! we vergeten in onze enthousiasme misschien de mondkapjesplicht, en die geld toch echt vanaf 01-12-2020.

Let op, het mondkapje

Let dus goed op, per 1 december bent u dus verplicht om MET MONDKAPJE de sporthal te betreden. Binnen in de zaal mag u het kapje afdoen, maar buiten de zaal dient deze weer gedragen te worden. Gaat u dus naar het toilet, dan bent u “op het grondgebied” van de sporthal en moet u hem weer dragen.

Niet vergeten

Juist deze handeling zal snel vergeten kunnen worden, met als gevolg dat u een BOA tegen het lijf zou kunnen lopen. Deze BOA zou uw biljartplezier enorm kunnen bederven door het uitschrijven van een bekeuring. De discussie is dan geboren en eigenlijk dienen we dit te voorkomen. Hoe? laten we accepteren dat sommige dingen lastig maar niet onuitvoerbaar zijn. Stop dat kapje in je broekzak en zet hem op bij het verlaten van de zaal, op welk moment dan ook.

Helpt elkaar met herinneren aan!!

Degene die bij de deur naar het balkon zit, zou een opmerking ten gunste kunnen maken en het probleem is opgelost. Pratende-voort heeft meer effect dan het ophangen van een briefje wat men “niet ziet” De opmerking “oh ja, niet gezien” is gauw gemaakt.

En toch positief blijven

Alles gelezen hebbende kunnen we positief afsluiten met de opmerking dat deze start misschien moeilijk is maar…..hij is er, we mogen weer biljarten. Laten we dan onze stinkende best doen dit tot een goed resultaat te brengen en elkaar te helpen waar nodig. De wedstrijdleider heeft meer dan genoeg aan z’n hoofd om alles in goede banen te leiden wat de wedstrijden betreft. Geef hem de rust dat te doen en pak de rest van het regelwerk samen op. Samen kun je dan thuis vertellen dat het ondanks de beperkingen een leuke avond is geworden en sluit je af met te zeggen “ik ga volgende week weer”

Stuur je verhaal naar de reporter

Hoe ging het? was het leuk? heb je tips? allemaal opmerkingen waar ik als reporter misschien iets mee kan. Dus stuur je content (verhaal) maar op naar, ict-coordinator@bvsombroek.nl en ik zal proberen er iets nuttigs mee te doen.

Veel succes en plezier allemaal,

Uw reporter