Arbitercursus ★ en ★★ meld u aan!!

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat betekend kijken naar de toekomst, wat gaat dat jaar ons brengen? Gelukkig weten we niet wat er allemaal op ons afkomt, je zou er van in de war kunnen raken en dingen gaan doen waarvan je dan weer spijt krijgt, of juist héél happy, opgewonden en blij met je gemaakte keuze. Om bij dat laatste van de zin te blijven, daar willen we je wel even mee helpen, want iedereen wil graag happy zijn, toch?

Op het gebied van onze geliefde vrijetijdsbesteding “biljarten” hebben we vaak hulp nodig bij de wedstrijden die door de bond worden georganiseerd. Velen van ons doen mee aan de persoonlijke kampioenschappen en aan de teamwedstrijden om toch vooral te laten zien hoe “goed” we zijn(en gevaarlijk, hihi). Natuurlijk zijn wij biljarters van het eerste uur en hebben we verstand van de spelregels, wij weten alles en als iemand ons ergens op wijst zijn we voldoende onderlegd om hem of haar van repliek te dienen.

De laatste jaren hebben we verschillende van u weten te bewegen de arbiterscursus te volgen en het zo dringend nodige corps uit te breiden. Wij van BV Sombroek staan er dan ook goed voor wat arbiters betreft, maar zoals jullie weten is stilstand ook achteruitgang. In beweging blijven is op onze leeftijd heel belangrijk en daarom vragen wij jullie, “wie” heeft er tijd en zin om deel te nemen aan de volgende arbitercursus welke we hopen te starten in maart /april van het jaar 2018.

Deelnemen aan de cursus is gratis en je helpt de vereniging met jouw opgedane kennis bij het tellen van de wedstrijden. Ook help je je clubleden met jouw kennis en kun je de discussie begeleiden en tot een goed einde brengen. Bij voldoende aanmelding vanuit onze vereniging wordt de cursus wederom in onze lokaliteit gehouden en verkort dit uw reistijd.

Wacht niet te lang met aanmelden wij hebben al een paar kandidaten genoteerd staan, het maximale aantal deelnemers voor de eerste cursus is 8.

Namens het arbitersbestuur Paul Wansink, secretaris district Noord-West Nederland tel: 0227-501297 p.wansink@multiweb.nl

Aanmelden bij het bestuur, voor vragen kunt u terecht bij Ruud Schigt.