Algemene zaken wil even iets aan u kwijt

Om te komen tot een structurele manier van verzorging in de zaal wordt er door verschillende mensen knetterhard gewerkt. De vereniging stelt materiaal beschikbaar en verschillende vrijwilligers zorgen op hun beurt dat alles op rolletjes loopt. Het resultaat is dan ook dat wij met z’n allen een fantastische locatie hebben die, schoon, fris en onderhouden beschikbaar is. Tot zover geen klachten!!

Schoonmaakdoekjes verdwijnen, hoe kan dat?

Nico Stuifbergen, zijnde onze man van algemene zaken doet zoals boven omschreven zijn stinkende best alles te bevoorraden daar waar nodig. Dit hebben we onder andere gemerkt van de zomer, ruim voldoende drank op de juiste tijden bevoorraad en niemand klaagde. Nu heeft hij wel een punt, de doekjes die wij gebruiken voor het schoonmaken van de tafels en wekelijks vervangt (laat wassen door zijn vrouw) blijken in de belangstelling te staan van iets of iemand. Op dit moment vermist hij 1 set ( roze en blauw), deze doekjes zijn niet goedkoop en wij zijn niet gewend dat we iets in de zaal vermissen. Teleurgesteld als hij is hoopt hij dat ze meegenomen zijn om te reinigen en dus ook weer retour komen. De centjes die hij als algemene zaken besteed om alles in orde te krijgen en houden, ZIJN NIET GRATIS.

Vriendelijk verzoek aan u allen

Gebruik de aangeboden spullen waar ze voor bedoeld zijn en wees zo vriendelijk deze niet mee te nemen naar een andere locatie. Bij onze vereniging is het bekend dat alles wat er is ook echt blijft waar het is, IN DE ZAAL!!

Algemene zaken dankt u voor uw medewerking

Nico Stuifbergen