Algemene zaken timmert hard aan de weg

Onbekend fenomeen is de functie Algemene zaken, wie doet dat? wat is het? Nou, het woord zegt het al “Algemene zaken” je vind daar echt heel veel en deze man doet meer dan je denkt. Binnen het bestuur hadden we iemand nodig die thuis is op velerlei gebied, zeg maar “bereisd”. Iemand die gezworven heeft over de gehele wereld, is dat niet een beetje “te? ” Zoek en gij zult vinden, dus mijn kennis bij de Marine maar eens gepolst. Oud buurman op de karper was in actieve dienst Luitenant-kolonel LKOLMARNRS, (commandant luchtverkeersleider) en gevraagd of marinemannen dit soort taken aan kunnen. Zij zullen jullie verbazen met hun uitgebreide specialiteiten, laat dat duidelijk zijn. (was zijn antwoord) Oei!!

Op de dinsdagmiddag gevonden

En gevraagd aan Nico Stuifbergen of hij bereid was deze taak te vervullen, een volmondig ja kreeg ik retour. Sponsoren bezoek en rinkelen in de kassa van penningmeester Ton van Til maakt dat deze twee mannen goed met elkaar om kunnen gaan. De meest recente sponsor is nu Noord-Hollandse 1816, een verzekeringsmaatschappij uit de hoogste regionen. Kwaliteit voorop en een sponsorhart van goud. Nico, Sappho!!

Ondanks corona wordt er gewerkt

Zomaar een beetje aandacht voor iemand die stil op de achtergrond aan het werk is en centjes probeert binnen te halen voor onze vereniging. Zit hij op die aandacht te wachten? NEE natuurlijk niet, maar een complimentje is wel op z’n plaats. Nico hou vol, de vereniging is blij met je.

uw reporter