Afzegging in titelstrijd, Gruijs valt in

Jammer te constateren dat Reijer Klaver (vrijdagmiddag) helaas niet meedoet in de Libre titelstrijd. Wat de oorzaak daarvan is is mij nog niet duidelijk, maar dat bericht krijgt u nog. Dat je dan als wedstrijdleider op moet draven laat zien dat de multifunctionaliteit van deze functie enorm is. Alles om te zorgen dat de overige deelnemers daar geen hinder van ondervinden.

van Raaij maakt gebruik van Gruijs en kruipt naar de winst

Het is al moeilijk alles in goede banen te leiden maar als je dan in moet vallen en ook nog tegen die verduvelde van Raaij met starten dan….. dan heb je het echt zwaar. Maar sterk terugkomen en aan het einde toeslaan kan nog altijd. Sprenkeling als een duveltje uit een doosje van start, brengt schrik bij Hink die daarop achterblijft. Moeilijke strijd tussen die 2, en spannend.

Wilde start van Stuifbergen doet Hensema schrikken

Je tegenstander overdonderen is de tactiek van Stuifbergen, hij heeft al 16 caramboles daar waar Hensema er 9 heeft. Inmiddels moet hij er nog 3 maar Albert is aan zet, spannend hoor!

Nico Gruijs erkent zijn meerdere in Donald van Raaij

Met 35 caramboles van de 53 kom je echt tekort. Volgens mij hoor ik Donald lachen, wat zal die man een plezier hebben. Nog even wachten met het bestellen van dat bord voor op de gevel Donald! dit is pas de eerste partij!

Zuurbier heeft de eerste winst alweer te pakken

Jan Cees Bak aan je zegekar knopen is een prestatie opzich, staat er dan geen maat op die Zuurbier? Knap gedaan Harry, proficiat! De partij tussen Sprenkeling en Hink is er een van lange adem, Hink kan series maken maar…. Anton ook!

De bestuurlijke strijd is beslist met Algemene zaken voorop

Als secretaris heb je natuurlijk altijd je woordje klaar, je notuleert alles en “weet” alles. Maar als algemene zaken laat Nico Stuifbergen zich niet zomaar aan de kant zetten, onverzettelijkheid van de marineman pur sang komt bovendrijven, hier die winst die heb ik verdient!

Anton Sprenkeling verslaat Marco Hink

Duidelijk is dat de training van vorige week nog in de “armen” zit, Anton wint op geweldige wijze in 12 beurten met een moyenne van 5.61 en een serie van 18. Top!

De eerste ronde is gespeeld, Anton Sprenkeling is leider

Nu is er een pauze, wil je nog kijken? Kom dan snel!