Aanstaande vrijdag 28-9 jaarvergadering om 19.30 uur, u komt toch ook?

Aanstaande vrijdag is het weer zover, een jaar voorbij en we zijn toe aan de jaarvergadering van 2018-2019. De millenniumbug is al bijna 20 jaar achter de rug, 20 jaar is niks als je het snel zegt. Weet u nog wat u deed, inderdaad je moet nadenken en zult er niet direct meer iets van weten. Verschillende gezellige mensen hebben het tijdelijke voor het eeuwige verruild en leven voort in onze herinneringen. Als je het bovenstaande leest zie je dat de tijd razendsnel voorbij vliegt en krijg je door dat genieten niet uitgesteld dient te worden maar in het hier en nu het best geconsumeerd kan worden. De biljarters op de dagdelen overziende kom ik tot de conclusie dat er volop genoten wordt van het gezellige samenzijn en de onderlinge competitieve strijd. Het aantal biljarters groeit gestaag en de nieuwkomers zijn uitermate positief over hun nieuwe hobby. Dientengevolge zijn ook de trainingen volledig bezet en is er een wachtlijst ontstaan ondanks dat we dit hebben uitgebreid naar 3 dagdelen.

De kantine is overgegaan in andere handen, sportservice punt Langedijk heeft het roer overgenomen en heeft de kantine opgefrist en anders ingedeeld met frisse kleuren en moderne tinten. Nieuwe personeelsleden zijn aangetreden die de vertrouwde en gebleven mensen komen ondersteunen en ons aan gezelligheid niets hebben laten inboeten maar deze hebben uitgebreid. De sporthal is van binnen en van buiten onder handen genomen en met een beetje mazzel komen “onze toiletten” ook aan de beurt. De opdracht tot het “elektrisch bedienbaar” maken van de zonneschermen is gegeven en de vraag is gesteld aan de verantwoordelijke mensen of er iets aan de klimaatcontrole kan worden gedaan om het verblijf in de zaal te veraangenamen. De huidige situatie is niet prettig, airco aan en airco uit, de een wil niets en de ander alles, hoe krijg je de mensen tevreden? laat je de afstandsbediening liggen zodat een ieder hem kan gebruiken, dan staat hij in de kortste keren op “warm water blazen” en wordt men er tureluurs van. Ruim je hem op dan krijg je de vraag waarom zij wel en wij niet? Dus, we zijn er mee bezig!!

In de afgelopen weken heeft het bestuur de uitnodiging en de daarbij behorende contributienota via de wedstrijdleiders aan de leden uitgereikt. Uiteraard hoopt de penningmeester op een vlotte betaling van de nota. Hij wordt daar altijd erg blij van en hij zorgt dan ook dat een ieder die komt op de jaarvergadering een lekker kopje koffie en in de pauze een andere versnapering krijgt. Dit gelezen hebbende zal er weinig belemmering kunnen zijn om te komen op de vergadering, geen zakgeld nodig en het thuisfront ook blij. Mocht je na de vergadering blijven hangen in de “kroeg (kantine)” dan zijn de kosten toch echt voor jezelf, ook gezellig toch?.

Het bestuur ontvangt u met open armen,

Tot vrijdag