Aanstaande Clubkampioenschappen

Nadat op diverse dagdelen nog een spannende eindstrijd werd gehouden zijn de clubkampioenen bekend en zullen worden uitgenodigd door hun wedstrijdleiders van de dagdelen. De eerste week van april, op woensdag 1 april, vrijdag 3 april en zaterdag 4 april zal het clubkampioenschap bandstoten worden gespeeld.

Een week later, dus in de 2e week van april zal op woensdag 8 april, vrijdag 10 april en zaterdag 11 april het clubkampioenschap libre worden gespeeld.

De wedstrijdleider van de clubkampioenschappen, Ben Beemsterboer, heeft op het publicatiebord in de zaal een lijst opgehangen waarop u uw naam kunt invullen als schrijver of arbiter. Zonder u kunnen we de clubkampioenschappen gewoon niet organiseren, dus vul in die lijst.

Nadat de clubkampioenen bekend zijn geworden heeft onze ICT coördinator alle roosters leeggehaald en heeft hij veel werk verzet om de nieuwe indeling gereed te maken voor de volgende wedstrijden op de diverse dagdelen.

Let op: het kan zijn dat uw lidmaatschapsnummer is gewijzigd. Dit heeft te maken met de nieuwe indeling per dagdeel. Uw wedstrijdleider kan u daarover meer vertellen en ook welk lidmaatschapsnummer aan u is toegekend.

Ik wens u allen weer fijne wedstrijden toe en wellicht tot ziens op de clubkampioenschappen.

Met sportieve groet,

Nico Gruijs

Algemeen Wedstrijd Leider