48 dagen dicht, komt de opening in zicht?

HOOP OP 1 SEPTEMBER, DAN ZIT U AAN DE VEILIGE KANT

De snelheid waarmee de tijd verstrijkt is ongelooflijk, je kijkt er tegenop maar als je dan weer achterom kijkt ………. waar blijft die tijd zeg je dan. Zo ook met het gegeven waar we dagelijks mee worden geconfronteerd, CORONA. De bedenker van die narigheid moeten ze een enkeltje naar de maan geven is dan een gedachte die hard maar…. niet onsympathiek is, wij van de narigheid af en de Maan… ach, loop naar de maan.

Langzaam maar zeker komt er licht in de duisternis, niet dat we er van af zijn, let wel, voorzichtigheid is nog steeds geboden. Maar we hopen dat de afgelopen periode ons heeft doen beseffen dat er meer is dan…. hoe kostbaar is het leven en het samenzijn. Wij als bestuur zijn in ieder geval blij met de vlotte beslissingen die genomen zijn, hetgeen resulteerde in een lege biljartzaal die volledig werd schoongemaakt en nu klaar is voor de ontvangst van alle biljarters, die op het moment van toestemming weer met plezier gebruik kunnen maken van de geweldige accommodatie.

Mijmerend kun je de leden toch ook een goede boodschap meegeven, HOE gaan we straks met elkaar om. Hoeveel leden mogen er naar binnen i.v.m. de 1,5 meter (we hopen van allemaal), mag je straks wel weer een hand geven bij het begin van de wedstrijd (neen niet verstandig) moet ik handen wassen na het bezoek aan de toilet? (ja natuurlijk) En zo zijn er nog meer dingen op te noemen die onnodig zijn hier te vermelden, wij als bestuur zullen wel een aantal basisregels opstellen en aan het bord duidelijk zichtbaar ophangen.

Maar alles staat en valt met de medewerking van u allen, het bestuur kan u de helpende hand reiken maar de verantwoording ligt vooral bij uzelf. Het bestuur kan al het werk niet alleen en heeft geen behoefte aan oeverloze discussies over hoe wat en waarom. De regels en besluiten die door het bestuur in het kader van deze corona bedoening worden genomen, zijn op geen enkele wijze voor discussie vatbaar. Uiteraard kunt u, indien u daar de behoefte aan heeft, het bestuur op de jaarvergadering ter verantwoording roepen. Tot die tijd blijven de regels, de regels die toegepast worden.

Uw gezondheid is ons belang.