3e week van stilte in de zaal

Inderdaad alweer de 3e week van stilte in de zaal, sporthal op slot. Wat je er mee moet is een vraag waar een ieder zijn eigen antwoord op heeft, lastig blijft het wel. Dus gaan we over op de orde van de dag en kijken we of er vermeldenswaardige berichten zijn die geplaatst kunnen worden zonder de nieuwsgaring van de NOS of commerciële zenders geweld aan te doen.

We beginnen met een toch wel positief bericht dat mij vanmorgen werd toegezonden door Jan Stoop. Hij vermelde dat zijn buurman Piet Woestenburg (ons oudste lid 90 jaar) na een voor hem zware longontsteking (géén corona) aan de beterende hand is. Dit bericht is natuurlijk een hart onder de riem van ons allen, want als deze oersterke man op zijn leeftijd zo’n aanslag op z’n gezondheid de baas kan zijn, dan is dat toch geweldig nieuws. Waar praten wij dan over?

Afwachtend wat er komen gaat is nu het devies en mijn vraag aan u is “heeft u een vermeldenswaardig bericht” laat het mij dan weten en ik zet het op de site. Hiermee blijven we allemaal op de hoogte van het wel en wee en kunnen we steun verlenen waar nodig.

Mocht je het echter lastig vinden mij te bellen, bericht dan de wedstrijdleider van jouw dagdeel, via hem zal ik het vernemen en indien mogelijk plaatsen op de site. Niet plaatsbare berichten zijn ook belangrijk en wel voor het bestuur, die er op verantwoorde wijze mee om zal gaan.

Bedankt voor jullie aandacht,

Ruud Schigt