30 april enorme belangstelling

Inderdaad, enorme belangstelling voor onze website. 508 hits om wel te verstaan, zal dit te maken hebben met een onverwachte groeimogelijkheid vanuit de streek? Je weet het maar nooit, en zo’n belangstelling voor een site is op zich al leuk en brengt je tot schrijvershoogte of versnelling. Want reageren wil je toch als je ziet dat er belangstelling is voor een geweldige biljartclub als de onze. Wanneer gaan “zij” aan de gang? staat er al iets op hun site? toch maar even in de gaten houden, je weet maar nooit.

Het stappenplan van kabinet

Wat gaan we in de komende tijd beleven qua versoepelingen? als u het weet mag u het zeggen, ik kan slechts citeren uit de berichtgevingen die verschijnen in de pers en op tv. Daaruit blijkt dat uw reporter niet mis geschoten heeft door te stellen dat enige vorm van versoepeling gepaard zal kunnen gaan met een weekje of 2 uitstel. Stap 2 is belangrijk voor ons en juist die stap is een week opgeschoven. Niet erg, Pinksteren daar moeten we in alle rust van kunnen genieten, zonder biljartkoorts of wat dies meer zij.

18 mei zal belangrijk kunnen zijn

Dan zal de mogelijkheid van stap 2 duidelijk worden. Wij echter hopen op een start van 31 mei en…. we gaan de voorzitter achter z’n broek aan zitten om te kijken of hij mee kan gaan met enige vorm van versoepeling als…… het kabinet daar de mogelijkheid voor biedt. Eerst maar eens een bestuursvergadering, want niet alleen een goede voorzitter bepaald, ook de rest van het bestuur is verantwoordelijk voor een juiste beslissing in deze moeilijke gang van zaken. Je kunt nu eenmaal niet alle verantwoording schuiven op 1 man, samen doen is het devies.

Voorzitter

Blijft als eerder gesteld, de voorzitter schrijft een keurig berichtje op de site waarin zal worden vermeld wat en wanneer we iets gaan doen. Heerlijk dat je dan eens een keer “vrij” bent van schrijven en ik ben dan ook benieuwd hoe groot dat stuk(je) dan wordt? Komen er anekdotes in voor? wordt het een geweldig verhaal waarin de verborgen schrijver naar bovenkomt en vervolgens alles uitbrengt in boekvorm voor het nageslacht? Ach, dromen is altijd leuk, kost weinig en biedt de medemens een gelegenheid tot maken van een glimlach. De omvang van mijn duim wordt alsmaar groter en het lijkt me dan ook beter over te stappen tot waarheidsbevindingen alvorens er een parlementaire enquête plaats gaat vinden met alle gevolgen van dien.

Op naar 11 mei voor meer nieuws

Anders dan bovenstaand kan ik het op dit moment niet maken, hoe graag ik u van andere dingen op de hoogte zou willen brengen, stokt het op dit moment met nuttige informatie en wens ik u een fijn weekend met Max Verstappen. Ik weet dat het niets met biljarten te maken heeft maar toch leuk om te vernoemen.

Uw reporter