1e paasdag, 5 weken zonder biljarten. Corona nieuws?

Wanneer zetten we weer iets op de site? altijd moeilijk om een toevoeging aan het dagelijkse nieuws te zijn. De NPO is bijna niet van je netvlies af te krijgen en je wilt toch ook wel eens wat anders weten, toch?

Wel eerst maar eens even over de vermelde zieke mensen waarvan we weten dat het herstel is ingezet, langzaam aan met rust en wandelen om het huis moet het dan beter gaan. Telefonisch contact i.v.m. nieuwe opgave’s van PK en teams leert me dat er nog een zieke is die gelukkig herstellende is. Hen Slooves heeft ook een spreekwoordelijke draai om zijn oren gehad van het corona-virus. Gelukkig geen ziekenhuisopname maar wel zodanig dat het een hele toer is geweest om er weer een beetje bovenop te komen. De uitstekende verzorging van “zijn” Hennie (werkt in de zorg) heeft voor verbetering gezorgd die zijn glimlach weer heeft teruggebracht, top!!

Wat doe je dan nog meer in deze dagen? wel links en rechts een beetje antwoord geven op verschillende vragen die nu naar boven komen. Niet op alles kun je antwoord geven toch? hoelang gaat het nog duren Ruud, wat denk jij? Tja, als ik het wist……. Starten we weer in september? ook daar kan ik geen antwoord op geven, ik weet het gewoon niet!! Wat wel geweldig is om te weten, nog steeds géén onheilstijding in onze vereniging en dat is gewoon TOP! Sterke mensen die lid zijn van een gezonde vereniging, volgens mij zullen alle dagdelen straks bij de start volledig bezet zijn.

Vanuit huis wens ik jullie allemaal een fijne paasdagen toe en hoop dat jullie de kracht nog even vinden om door te bijten.

Sterkte allemaal.

Ruud Schigt