Open dag, Open dag !!

En ja hoor, daar ist tie dan. De open dag stond weer in de krant en wel op 25-01-2020. Zal het weer zo’n fantastisch feest worden als vorig jaar en dat jaar daarvoor? Geweldige aanmeldingen van nieuwe leden had het tot gevolg, waaruit blijkt dat het biljart potentieel in de regio Langedijk onverminderd groot is. Kijkend naar de mensen die elkaar ontmoeten en hoe enthousiast ze genieten van het spelletje of de “praat” met elkaar, dan weet je dat dit goed is en iets toevoegt in onze gemeente.

We gaan er dus weer een geweldig feest van maken met z’n allen en een van de belangrijkste zaken is dat we ondersteund worden door geweldige sponsoren die onze innerlijk mens weten te versterken. Top Slagerij Ruud Klercq draagt ons een warm hart toe en staat ons altijd bij met lekkers en is onontbeerlijk geworden. Maar alles alleen uitvoeren is voor een ondernemer niet leuk, iedereen trekt aan je jasje en vergeet wel eens dat je ook nog wat wil verdienen. Dus hebben we de Top bakker van Langedijk Bakkerij Jonker bereid gevonden ook een vorstelijke duit in het zakje te doen door iets lekker beschikbaar te hebben voor de nieuwe leden. Als dit geen topdag wordt dan weet ik het niet.

BESTE LANGEDIJKERS KOM OP EN SLUIT JE AAN BIJ DE GEZELLIGSTE CLUB VAN DE OMGEVING, WIJ SLUITEN JULLIE GRAAG IN DE ARMEN.

Ruud Schigt