ICT Storing zorgt voor verdwijning van bericht

Het is al lastig genoeg om bij tijd en wijlen berichten uit de “duim “te halen en toe te vertrouwen aan het papier, als er dan ook nog een storing optreed die mijn met moeite geschreven berichten laat verwijderen dan……. )(&%$#@!) mopper ik even en begin ik weer opnieuw.

Er was iets geschreven over het zomerrooster, wat , dat ben ik kwijt en dus heb ik het reeds geschreven bericht over dat rooster maar iets naar voren gehaald opdat u dit nogmaals kan lezen. 1 ding wil ik wel accentueren en dat is de openstelling van de zaal. Eerder is vermeld dat de zaal open zou zijn vanaf 09.00 uur in de ochtend, dit gaat echter niet gebeuren. In samenspraak met de SSL die de kantine beheerd, is er besloten de ochtend te laten vallen daar de bezetting (gebruik van kantine) te gering is en daardoor te kostbaar om personeel daarvoor in te zetten.

Wij hopen op grote belangstelling tijdens het zomerrooster.

Het bestuur