Het verborgen talent van Marco Hink duikt op!!

Beste leden van de maandagavond,

Begin maart zijn we met de nieuwe roosters begonnen en zoals bekend is hier een abrupt einde aan gekomen. Inmiddels hebben we de competitie in de zomerperiode hervat, met een wisselende opkomst.

Komende maandag 24 augustus stond en staat gepland als de datum dat we officieel weer zouden beginnen. De spelers die we de afgelopen periode niet hebben mogen verwelkomen heb ik benaderd, om te inventariseren hoe de komende maandag eruit zal zien. Tot op heden heb ik nog geen contact kunnen krijgen met Rico. Destijds heeft hij aangegeven voorzichtig te willen zijn betreffende het corona virus, en zich zou melden als hij weer aanwezig zal zijn. Ik zal hem nog proberen te bereiken, en deel hem voor komende maandag vooralsnog niet in.

Rico: als je dit lees, en besluit toch te willen biljarten, je ben uiteraard van harte welkom. Laat het me vóór maandag weten, en ik deel je alsnog in. Mocht je angst hebben over je vorm, dan zoek ik wel een paar makkies voor je uit, Ruud en Ton zijn hopeloos uit vorm dan laat ik je daar tegen starten!!

Ik hoor het wel van je.

Zoals bekend kwakkelt Ed met zijn gezondheid, en is hij uiteraard uitermate voorzichtig. Ed heeft aangegeven het nog even te willen afwachten. Hij meldt zich bij mij als hij weer ingedeeld wil worden. Wellicht wordt dat in het begin 1 partij, zodat hij weer op tijd naar huis kan. Geen probleem, alles is mogelijk en ik wacht Ed zijn bericht af.

Hans Kos, Joop Looijenga en Gerard van Stenis hebben het de afgelopen periode gigantisch druk gehad en waren echt aan vakantie toe. Om deze reden zullen ook zij komende maandag afwezig zijn, en de competitie hervatten op 1 september. Heren geniet nog even van jullie rust, maar houdt er rekening mee dat wij al even bezig zijn, en dat bij een ieder de vorm eraan zit te komen.

Onze voorzitter, biljartmaat, hoofdsponsor en in mijn geval ook nog collega/directeur dhr. Sombroek. Ook nog niet geweest, natuurlijk spreken we elkaar op de werkvloer regelmatig, maar in mindere mate i.v.m. het gedeeltelijk thuis werken. Als ik het goed heb, heeft Patrick aangegeven vanaf 1 september weer te komen. Pat: ook in jou geval, als je komende maandag weer wil komen, van harte welkom. Laat het weten en ik deel je in.

Giel Pankras: gewaardeerd lid en instructeur is inmiddels met zijn afscheidstournee bezig. Ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen dat de jaren bij Giel beginnen te tellen, dat zien jullie zelf ook wel. Giel heeft daarom besloten om lekker in Schagen te gaan biljarten. Dit kan hij overdag redden, en hoeft hij niet in de avond op pad om zijn geliefde spelletje in Langedijk te komen spelen. Giel: we hebben het erover gehad, en natuurlijk begrijp ik je, maar ik blijf het jammer vinden dat je ons verlaat. Of ik goed ben ingelicht weet ik niet, maar volgens mij blijft Giel de trainingen verzorgen, en zullen we hem ongetwijfeld nog regelmatig in ons lokaal zien. Op 1 september zal Giel voor het laatst zijn kunsten vertonen op de maandag avond.                                                                                                                                                                                             

Onderstaand de afwezigen voor komende maandag: Joop Looijenga, Rico Salari, Gerard van Stenis, Ed van Stralen. Overige afmeldingen zoals gebruikelijk maandags voor 12.00 uur. Na 12 uur ga ik de indelingen maken, en ik hoop dat jullie begrijpen dat het uitermate vervelend is, als ik nog afmeldingen krijg als je net alles heb uitgezocht en ingedeeld heb.

Wens ik jullie bij deze een prettig weekend.

Groetjes Marco Hink